НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 67 від 2020-02-14
Про проведення в місті Первомайську Чемпіонату з загально-фізичної підготовки серед веслярів на байдарках і каное та веслувального слалому (оприлюднено 17.02.2020 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від 14.02.2020  № 67
                        м.Первомайськ


Про проведення в місті Первомайську
Чемпіонату з загально-фізичної підготовки
серед веслярів на байдарках і каное та
веслувального слалому

 

           Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», з метою створення умов для подальшого розвитку фізичної культури та спорту, підвищення рівня здоров’я, фізичного і духовного розвитку населення та покращення умов для занять спортом, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

         1. Провести 22 лютого 2020 року в місті Первомайську Чемпіонат з загально-фізичної підготовки серед веслярів на байдарках і каное та веслувального слалому.

         2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської комплексної програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки» (2415011), згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з проведенням в місті Первомайську Чемпіонату з загально-фізичної підготовки серед веслярів на байдарках і каное та веслувального слалому  (додаток).

        3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

     Міський голова                                                             Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024