НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 68 від 2020-02-14
Про затвердження Положення про комісію для здійснення контролю за виконанням перевізниками вимог чинного законодавства та умов договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Первомайськ (оприлюднено 17.02.2020 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від 14.02.2020  № 68         
       м. Первомайськ

 

Про затвердження Положення про комісію
для здійснення контролю за виконанням
перевізниками вимог чинного законодавства
та умов договорів на перевезення пасажирів
на міських автобусних маршрутах загального
користування у місті Первомайськ


              Відповідно до пункту б частини 2 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 року №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами та доповненнями, з метою перевірки виконання умов договору перевізниками міста та забезпечення  виконання Закону України «Про автомобільний транспорт» виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити склад комісії для здійснення контролю за виконанням перевізниками вимог чинного законодавства  та умов договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Первомайськ (додаток 1).

2. Затвердити Положення про комісію для здійснення контролю за виконанням перевізниками вимог чинного законодавства та умов договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Первомайськ (додаток 2).

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 12.07.2019 року №313 «Про затвердження Положення про комісію для здійснення контролю за виконанням перевізниками вимог чинного законодавства та умов договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Первомайськ».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Олександра КУКУРУЗУ.

 

Міський голова                                                                               Людмила ДРОМАШКО

 

Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024