НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 63 від 2020-02-14
Про відзначення Дня Святого Валентина в місті Первомайську (оприлюднено 17.02.20)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 14.02.2020  №63
м.Первомайськ

Про відзначення Дня Святого Валентина
в місті Первомайську  

Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання міської комплексної Програми «Молодь Первомайська на 2016-2020 роки», з метою організації змістовного та якісного дозвілля молоді, створення умов для спілкування та відпочинку, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести 14 лютого 2020 року з 17.00 до 21.00 на площі Тараса Григоровича Шевченка молодіжний фестиваль «Валентин FEST AIR» з нагоди відзначення Дня Святого Валентина.

2. Затвердити план заходів з підготовки молодіжного фестивалю «Валентин FEST AIR» з нагоди відзначення Дня Святого Валентина (додаток 1).

3. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевська) забезпечити виконання організаційних заходів для проведення молодіжного фестивалю «Валентин FEST AIR» з нагоди відзначення Дня Святого Валентина.

4. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської комплексної Програми «Молодь Первомайська на 2016-2020 роки» згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з підготовкою та проведенням молодіжного фестивалю «Валентин FEST AIR» з нагоди відзначення Дня Святого Валентина (додаток 2).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                    Людмила ДРОМАШКО  

Додаток 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024