НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-02-19
Про визначення переможця конкурсу на здобуття права здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ за об’єктом конкурсу (пакетом) № 7

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

 

від ______________   № ___     
     м. Первомайськ

 

Про визначення переможця конкурсу
на здобуття права здійснення перевезень

пасажирів на міських автобусних маршрутах

загального користування в місті Первомайськ

за об’єктом конкурсу (пакетом) № 7

 

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 43,44 Закону України «Про автомобільний транспорт», пунктів 49, 51, 53 Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування» зі змінами та доповненнями, пункту 2.10 Наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.05.2010р. №278, рішень виконавчого комітету  від 10.08.2018 року №361 «Про затвердження умов проведення конкурсу на здобуття права здійснення перевезень пасажирів  на маршрутах загального користування  в місті Первомайськ», від 10.01.2020 року №14 «Про призначення конкурсу на здобуття права здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ»,  на підставі протоколу засідання конкурсного комітету з перевезення пасажирів  на автомобільному транспорті в місті Первомайськ від 13.02.2020 року №1, виконавчий комітет Первомайської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Визнати переможцем конкурсу на здобуття права здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ за об’єктом конкурсу (пакетом) №7 (маршрут №102 «вул. Корабельна - вул. Рожева» (гр.2)  Приватне підприємство «Євротранс Юг».

2. Укласти договір про здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ з Приватним підприємством «Євротранс Юг» терміном на 3 роки, що додається.

                                                                         Термін: не пізніше десяти робочих
                                                                         днів з дня опублікування
                                                                         рішення на офіційному
                                                                         вебсайті міста Первомайськ

3. Приватному підприємству «Євротранс Юг» надати управлінню економіки міської ради по одному примірнику затверджених паспортів автобусних маршрутів за об’єктом конкурсу (пакетом) №7.

                                                                         Термін: до 18.03.2020 року

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Олександра КУКУРУЗУ.

 

Міський голова                                                             Людмила ДРОМАШКО

 

Додаток

Протокол № 1


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024