НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-02-24
Про розгляд заяви гр. ХХХХХ гр. ХХХХХ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області     
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від                             
м. Первомайськ

Про розгляд заяви гр. ХХХХХ гр. ХХХХХ   

      Відповідно до підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей  31, 32, 71, 242 Цивільного кодексу України, статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян, безпритульних дітей», статті 12 Закону України «Про охорону   дитинства»,  розглянувши   заяву  гр. ХХХХХ, гр.  ХХХХХ від 10.02.2020 року № 579/03.13-23, та документи про надання дозволу на укладення договору дарування майна, яке належить на праві приватної власності, виконком міської ради   

ВИРІШИВ:

1. Дозволити ХХХХХ та ХХХХХ, як законним представникам малолітнього сина ХХХХХ, ХХХХ року народження, укласти договір дарування на його ім'я квартири №ХХ по вулиці ХХХХ, ХХ в місті Первомайську Миколаївської області, від імені якого буде діяти його мати ХХХХХ.

2. Дозволити ХХХХХ та ХХХХХ, як законним представникам, дати згоду неповнолітній доньці ХХХХХ, ХХХХ року народження, укласти договір дарування за умовами якого у її власність перейде квартира №ХХ по вулиці  ХХХХХ, ХХ, що в м. Первомайську Миколаївської області, право користування якою має та буде мати малолітній ХХХХХ, ХХХХ року народження.

3. Попередити законних представників малолітньої та неповнолітньої дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту їх житлових прав 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови,  начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                             Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024