НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 102 від 2020-03-13
Про проведення в місті Первомайську Всеукраїнського турніру з футболу з нагоди виведення військ з Афганістану (оприлюднено 16.03.20)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

Від  13.03.2020     102
м.Первомайськ   

Про проведення в місті Первомайську
Всеукраїнського турніру з футболу
з нагоди виведення військ з Афганістану 

       Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання «Програми розвитку футболу в м.Первомайську на 2018-2022 роки», з метою залучення дітей до занять спортом, популяризації футболу в місті Первомайську, пропаганди здорового способу життя, вшанування учасників бойових дій на території інших держав та проведення роботи по патріотичному вихованню підростаючого покоління, виконавчий комітет міської ради

      ВИРІШИВ:

        1. Провести 16 травня 2020 року в місті Первомайську Всеукраїнський турнір з футболу з нагоди виведення військ з Афганістану.

        2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської комплексної «Програми розвитку футболу в м.Первомайську на 2018-2022 роки», згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з проведенням в місті Первомайську Всеукраїнського турніру з футболу з нагоди виведення військ з Афганістану (додаток).

        3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови,  начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                    Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024