НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 1 від 2015-08-28
Про затвердження міської Цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області 

                                       77 СЕСІЯ                  6  СКЛИКАННЯ                                 

РІШЕННЯ

 від  28.08.2015 року   № 1
м.Первомайськ          

Про затвердження міської Цільової
соціальної  програми  протидії
ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки

            На підставі статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до Законів України  «Про протидію поширенню хвороб, зумовлених вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ), та правовий і соціальний захист людей, які живуть з ВІЛ», «Про затвердження Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки», рішення Миколаївської обласної ради від 16.04.2015 року №4 «Про затвердження обласної Цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки», з метою забезпечення створення системи безперервного надання якісних і доступних послуг з профілактики та діагностики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки людей, які живуть з ВІЛ, міська рада

ВИРІШИЛА :

            1. Затвердити міську Цільову соціальну програму протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу  на  2015-2018 роки (далі-Програма), що додається.

            2. Фінансовому управлінню міської ради під час підготовки міського бюджету м.Первомайська в межах коштів, доведених у програмних розрахунках на фінансування закладів охорони здоров’я у відповідному році, передбачати кошти на фінансування заходів, затверджених міською Програмою.

            3. Відповідальність  за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по охороні здоров’я та гуманітарних питаннях.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я, материнства та дитинства.

Міський голова                                                                                       Л.Г. Дромашко

Додаток


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024