НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 2 від 2015-08-28
Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2010 р. № 10 «Про хід виконання Програми розвитку культури в м.Первомайську на період до 2010 року та затвердження Програми «Культура міста - наше надбання і турбота» на період до 2015 року»

Миколаївської області

77 СЕСІЯ                  6  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від  28.08.2015 року   № 2
м.Первомайськ                             

Про внесення змін до рішення міської
ради від 24.12.2010 р. № 10 «Про хід
виконання Програми розвитку культури
в м.Первомайську на період до 2010 року
та затвердження Програми  «Культура міста -
наше надбання і турбота» на період до 2015 року» 

            Відповідно до підпункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування», з метою створення умов для забезпечення державних соціальних стандартів щодо надання послуг населенню в галузі культури, збереження матеріальної та нематеріальної культурної спадщини територіальної громади міста, покрашення та розвитку матеріально-технічної бази закладів культури, міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в підпункт 6.6 Розділу VІ «Забезпечення населення міста послугами закладів культури та створення комфортних умов для користувачів послуг і відвідувачів» рішення міської ради від 24.12.2010р. № 10 «Про хід виконання Програми розвитку культури в м.Первомайську на період до 2010 року та затвердження Програми «Культура міста – наше надбання і турбота» на період до 2015 року», виклавши його в новій редакції:

- Забезпечення сучасною аудіовізуальною, розмножувальною та проекційною технікою, відео-, аудіо-, сценічним обладнанням, звукопідсилюючою апаратурою, музичними інструментами, сценічними костюмами і взуттям тощо, а також меблями та спеціальним професійним устаткуванням і обладнанням, сценою мобільною, подіумом сценічним, одягом сцени, тентовими покриттями, столами, сходами тощо, обліково-бланковою продукцією таких закладів:

- управління культури, національностей, релігій, молоді та  спорту міської ради;

- міський центр культури і дозвілля імені Єфросинії Зарницької;

- міська централізована бібліотечна система;

- початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади.

2. Відповідальність за виконанням рішення покласти на заступника міського голови по охороні здоров’я та гуманітарних питаннях. 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань духовності, освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту.


Міський голова                                                                                   Л.Г.Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024