НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 4 від 2015-08-28
Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 27.01.2012 р. № 2 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту «Місто, де зручно всім» на 2012 -2015 роки» у новій редакції

Миколаївської області
77 СЕСІЯ                  6  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від  28.08.2015 року   № 4
 м.Первомайськ                             

Про  внесення змін та доповнень до
рішення міської ради від 27.01.2012 р.
№ 2 «Про затвердження Комплексної
програми соціального захисту «Місто,
де зручно всім» на 2012 -2015 роки»
у новій редакції

        Згідно пункту 22 частини І статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою надання соціальної підтримки військовослужбовцям, які  брали участь в антитерористичній операції (АТО) на  Сході України та особам, які опинилися в складних життєвих обставинах,  міська рад

ВИРІШИЛА: 

     1.Внести зміни до розділів  І (Соціальний захист людей похилого віку та осіб, які постраждали  внаслідок Чорнобильської катастрофи) та ІV (Соціальний захист учасників антитерористичної операції та їх сімей,  сімей військовослужбовців, які загинули під час участі в антитерористичній операції - мешканців м.Первомайська)  додатків  до Програми затверджених рішенням міської ради від 27.01.2012 року №2 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту «Місто, де зручно всім» на 2012-2015 роки, у новій редакції», доповнивши їх окремими пунктами, що додаються. 

     2. Внести  зміни до абзацу 2 пункту 1 рішення міської ради від 30.04.2015 року №1 «Про внесення змін та доповнень до рішенням міської ради від 27.01.2012 року №2 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту «Місто, де зручно всім на 2012-2015 роки,  в новій редакції»,  виклавши його в новій редакції:

   - забезпечити оздоровлення на базах відпочинку та у санаторно-курортних закладах демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на  сході України та  зареєстровані і проживають на території Миколаївської області, а саме:

 а) учасників бойових дій без членів сім'ї;

 б)  інвалідів та поранених з числа демобілізованих учасників бойових дій разом із членами сім'ї (дружина, чоловік, неповнолітні діти).

      3. Фінансовому управлінню Первомайської міської ради (Шугуров) передбачити кошти на виконання заходів для реалізації Комплексної програми соціального захисту  «Місто, де зручно всім на  2012-2015 роки, у новій редакції» згідно з розрахунками та відповідно додатку, що додається.      

      4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради.

      5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, приватизації та комунальної власності.

Міський голова                                                                                         Л.Г.Дромашко

Додаток

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024