НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 30 від 2015-08-28
Про затвердження Положення про Первомайський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в новій редакції

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області 

77 СЕСІЯ                  6  СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

від  28.08.2015 року   № 30
м.Первомайськ                             

Про затвердження Положення про
Первомайський міський центр
соціальних служб для сім’ї, дітей
та молоді в новій редакції

            Відповідно до пункту 4 статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 17.07.2015 року №495 «Про внесення змін до загального положення про центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» та листа Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді від 05.08.2015 року №937/03 «Про внесення змін до загального положення про центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді»,   міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити Положення про Первомайський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в новій редакції, що додається. 

2. Рішення міської ради від 16.01.2015 року №8 «Про затвердження Положення про Первомайський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в новій редакції» визнати таким, що втратило чинність.

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

 

Міський голова                                                                                                Л.Г. Дромашко

Додаток


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024