НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 6 від 2015-09-16
Про затвердження Проекту утримання та реконструкції парку-пам’ятки садово- паркового мистецтва міського значення «Парк культури і відпочинку ім.Г.Петровського»

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області 

79 СЕСІЯ                  6  СКЛИКАННЯ

                    позачергова                           

РІШЕННЯ

від  16.09.2015 року   № 6
м.Первомайськ          

Про затвердження Проекту утримання та
реконструкції парку-пам’ятки садово-
паркового мистецтва міського значення
«Парк культури і відпочинку ім.Г.Петровського»

         Відповідно до пункту 37 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтею 37 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», з метою визначення режиму забудови та розвитку території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва міського значення «Парк культури і відпочинку ім.Г.Петровського», забезпечення дотримання містобудівних, природоохоронних та санітарних норм, на виконання рішення  Первомайської міської ради від 30.10.2014р. №20 «Про розробку Проекту утримання та реконструкції парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва міського значення «Парк культури і відпочинку ім.Г.Петровського»,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Проект утримання та реконструкції парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва міського значення «Парк культури і відпочинку ім.Г.Петровського». 

2. Проект утримання та реконструкції парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва міського значення «Парк культури і відпочинку ім.Г.Петровського» передати на баланс управління житлово-комунального господарства міської ради. 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста та охорони навколишнього середовища. 

Міський голова                                                                                Л.Г.Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024