НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 14 від 2015-09-25
Про встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії для опалення бюджетних установ міста Первомайська

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
80 СЕСІЯ                  6  СКЛИКАННЯ 

РІШЕННЯ

від  25.09.2015 року  № 14
м.Первомайськ                               

Про встановлення тарифу
на виробництво та постачання
теплової енергії для опалення
бюджетних установ міста Первомайська

            Керуючись статтею  25 Закону України, ”Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статей 7, 31 Закону України  ”Про житлово-комунальні послуги”, постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 869 ”Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги”, згідно звернення товариства з обмеженою відповідальністю ”Комунсервіс тепло” від 10.07.2015 року, розглянувши розрахунки тарифу на послуги опалення бюджетних установ, які утримуються за рахунок коштів бюджету м.Первомайська,  міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Встановити товариству з обмеженою відповідальністю ”Комунсервіс тепло” тариф на виробництво та постачання теплової енергії для опалення бюджетних установ міста Первомайська у розмірі 1837,73 грн. (Одна тисяча вісімсот тридцять сім гривень 73 копійки), разом з податком на додану вартість, за одну гігакалорію теплової енергії.   

            2. Товариству з обмеженою відповідальністю ”Комунсервіс тепло” ввести в дію затверджений тариф згідно чинного законодавства, укласти договори із споживачами теплової енергії. 

            3. Вважати таким, що втратив свою чинність пункт 2 рішення міської ради від 26.09.20014року № 10 «Про визначення виробника та постачальника теплової енергії для  опалення установ, які утримуються за рахунок коштів міського бюджету та встановлення тарифу на послуги з опалення».

           4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови.

           5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста  та охорони навколишнього середовища.

 

Міський голова                                                                                    Л.Г. Дромашко

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024