НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 24 від 2015-09-25
Про затвердження норм споживання питної води населенням міста Первомайська

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
                                    80 СЕСІЯ                  6  СКЛИКАННЯ                                  

РІШЕННЯ

від  25.09.2015 року  № 24
м.Первомайськ                               

Про  затвердження  норм
споживання питної  води 
населенням міста Первомайська          

Відповідно до статті 25 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України від 10.01.2002 року    №2918-111 „Про питну воду та питне водопостачання”, статті 7 Закону України „Про житлово-комунальні послуги”, з метою створення сприятливих умов для покращення водопостачання і водовідведення населення міста, приведення норм споживання питної води в відповідність з фактичним її споживанням та з метою посилення роботи по встановленню приладів обліку,   міська  рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити норми споживання питної води населенням міста до 01.01.2016 року. (Додаток).

2. Абоненти, які мають лічильники води, проводять сплату за послуги водопостачання згідно їх показників щомісячно відповідно затверджених тарифів.

Абоненти, в яких відсутні прилади обліку води, сплачують за послуги водопостачання та водовідведення згідно затверджених норм та тарифів.

3. Комунальному підприємству „Первомайський міський водоканал” ввести в дію затверджені норми споживання питної води населенням міста з 01.10.2015 року.

4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови.

5.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань  житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста та охорони навколишнього середовища.

 

Міський голова                                                                                                 Л.Г. Дромашко

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024