НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 7 від 2015-10-16
Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах власності

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області 
81 СЕСІЯ                  6  СКЛИКАННЯ 

РІШЕННЯ

 

від  16.10.2015 року  № 7
м.Первомайськ                                                                                                                                                                                                                                                                   

Про надання дозволу на складання          
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок на умовах власності 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 81, 116, 118, 121, 123 Земельного кодексу України, розглянувши звернення юридичних та фізичних осіб, міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Надати дозволи на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах власності :

1.1. Фізичній особі Солтан Лариса Анатоліївна орієнтовною площею 0,0753 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Ольвіопольська, 26/1, із земель не наданих у власність чи користування;

1.2. Фізичній особі Вдовиченко Микола Юрійович орієнтовною площею 0,0571 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Червонофлотська, біля будинку № 42, із земель не наданих у власність чи користування;

1.3. Фізичній особі Чечельницький Іван Миколайович орієнтовною площею 0,1048 га для ведення садівництва в садовому товаристві «Жайворонок», земельна ділянка № 99, із земель не наданих у власність чи користування.

1.4. Фізичній особі Алейніков Василь Дмитрович орієнтовною площею 0,0415 га для ведення садівництва в  садовому товаристві «Нептун» по вул.13-го Партз’їзду, земельна ділянка № 6, із земель не наданих у власність чи користування. 

2. Не надавати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах власності фізичній особі Довжук Олександр Валерійович орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуального гаража по вул. Тараса Шевченка, у зв’язку з тим, що дана земельна ділянка знаходиться в комплексній охоронній зоні пам’яток культурної спадщини «Історичний центр Голта». 

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.                                               

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури та земельних відносин.

 

Міський голова                                                                                Л.Г. Дромашко

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024