НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-03-25
Про реалізацію спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей»

 

Додаткове

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

від  __________    № ___
     м.Первомайськ              

                                              

Про реалізацію спільного проєкту «Револьверний фонд:
Партнерство для підвищення енергоефективності в
багатоквартирних будинках Миколаївської та
Одеської областей»

 

                Керуючись статтею 15, підпунктами 21, 331 частини першої статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування України», відповідно до статті 8 Закону України «Про асоціації органів місцевого самоврядування», враховуючи рішення міської ради від 26.12.2019 № 37 «Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування  «Спроможні громади»» та Протокол загальних зборів Асоціації органів місцевого самоврядування  «Спроможні громади» від ___________ №_____ «Про реалізацію спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей»», з метою будування взаємовідносин на принципах законності, добровільності, рівноправності, прозорості та відкритості, взаємної вигоди та відповідальності за результати співробітництва, зокрема, у спільному проєкті Уряду Швеції та ПРООН в Україні: «Посилене партнерство для сталого розвитку», що реалізовується за фінансової підтримки Уряду Швеції, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти участь у реалізації спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей».

2. Уповноважити міського голову Дромашко Л.Г.  або довірену нею особу, на підписання Договору про співробітництво у формі реалізації спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей» (проєкт договору додається).

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                                                                Людмила ДРОМАШКО

 

Людмила Солдатенкова 5 23 86


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024