НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 19 від 2015-10-16
Про внесення змін до рішення міської ради від 28.11.2011 року № 18 «Про надання дозволу на укладення договору оренди майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська»

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області 

                                            81 СЕСІЯ                  6  СКЛИКАННЯ                                           

РІШЕННЯ 

від  16.10.2015 року  № 19
м.Первомайськ   

Про внесення змін до рішення міської
ради  від  28.11.2011 року  № 18
«Про надання дозволу на укладення
договору оренди майна комунальної
власності   територіальної   громади
міста Первомайська»

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», для упорядкування об’єктів комунальної власності, міська рада 

ВИРІШИЛА:

                1. Внести зміни  до рішення міської ради від 28.11.2011 року № 18 «Про надання дозволу на укладення договору оренди майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська», виклавши пункт 2 в новій редакції:

- Передати на балансове утримання управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської  ради комплекс, нежитлові будівлі загальною площею 726,60 кв.м. по                        вул.Київській, 50-а. 

               2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях. 

              3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, приватизації та комунальної власності.   

Міський голова                                                                                                                    Л.Г.Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024