НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 21 від 2015-10-16
Про оптимізацію системи теплозабезпечення міста

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області 

                                81 СЕСІЯ                  6  СКЛИКАННЯ                                  

РІШЕННЯ 

від  16.10.2015 року  № 21
м.Первомайськ                                                                                                                                                                                    

Про оптимізацію системи
теплозабезпечення  міста     

            Керуючись статтею 25 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Законів України ”Про теплопостачання”, ”Про енергозбереження”, з метою виконання заходів Програми оптимізації та розвитку системи теплозабезпечення м.Первомайськ на 2014-2017 роки, затвердженої рішенням міської ради від 30.07.2014 року №1 ”Про затвердження  Програми оптимізації та розвитку системи  теплозабезпечення м.Первомайська на 2014-2017 роки”,  створення умов для скорочення споживання природного газу, розглянувши лист голови правління житлово-будівельного кооперативу «Заполяр'є» по вул.Фелікса Дзержинського, 35 та акт комісії на предмет відключення від мережі центрального опалення від 28.09.2015 року,  міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Не надавати послуги з централізованого опалення, починаючи з опалювального періоду 2015-2016 років, для житлово-будівельного кооперативу «Заполяр'є» по вул.Фелікса Дзержинського, 35.

2. Комунальному підприємству ”Тепло” (Мірошнік) не здійснювати заходи з підготовки зовнішніх теплових мереж до житлово-будівельного кооперативу «Заполяр'є» по вул.Фелікса Дзержинського, 35 та попередити мешканців цього будинку про припинення надання послуг з централізованого опалення.

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови.

4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань  житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста та охорони навколишнього середовища.


Міський голова                                                                                                   Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024