НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 5 від 2015-12-11
Про оплату праці секретаря міської ради

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
2  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ 

РІШЕННЯ

від  11.12.2015 року   № 5
м.Первомайськ                           

Про оплату праці
секретаря міської ради 

Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», постанови Кабінету Міністрів України від 15 червня 1994 року №414 «Про види, розміри і порядок надання компенсації громадянам у зв'язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці», міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Встановити секретарю міської ради:

1.1. Надбавку за ранг посадової особи місцевого самоврядування, в розмірі залежно від встановленого рангу;

1.2. Надбавку за вислугу років, в розмірі залежно від стажу роботи, який дає право на одержання такої надбавки;

1.3. Надбавку за ступень секретності в разі наявності допуску до державної таємниці, в розмірі залежно від рівня допуску;

1.4. Надбавку за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.

1.5. Надбавку за почесне звання «Заслужений» (при його наявності та якщо їх діяльність збігається за профілем з почесним званням) у розмірі 5% посадового окладу. 

2. Здійснювати преміювання секретаря міської ради в межах фонду преміювання та економії фонду оплати праці за розпорядженням міського голови.

3. Надавати щорічно секретарю міської ради матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати.

4. Встановити, що зазначені виплати здійснюються у межах установленого фонду оплати праці. 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв'язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

 

Міський голова                                                                                                Л.Г. Дромашко

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024