НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 4 від 2015-12-17
Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на період до 2020 року в м. Первомайську

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
4  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ
позачергова 

РІШЕННЯ

від  17.12.2015 року   № 4
м.Первомайськ                         

Про  затвердження Програми розвитку
первинної медико-санітарної допомоги
на  засадах  сімейної  медицини  на
період до 2020 року в м. Первомайську 

            Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на період до 2020 року, зниження рівня захворюваності, інвалідності та смертності населення шляхом формування і налагодження ефективного функціонування системи надання населенню доступної і високоякісної допомоги на засадах сімейної медицини, міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної  медицини на період до 2020 року (далі - Програма), що додається.

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров), КЗ «ПМЦПМСД» (Оболенська) передбачити фінансування витрат, пов’язаних з реалізацією даної Програми.

3. Комунальному закладу «Первомайський МЦПМСД», виконавчому комітету міської ради забезпечити виконання заходів, передбачених програмою.

4. Виконавчому комітету міської ради, закладам охорони здоров’я для реалізації заходів Програми організувати роботу із залученням інвестицій, благодійних внесків.

5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по охороні здоров’я та гуманітарних питаннях.

6. Рішення міської ради від 24.12.2010 р. №11 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на період до 2015 р. в м.Первомайську» вважати таким, що втратило чинність.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань духовності, освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту, соціального захисту населення, охорони здоров'я, материнства та дитинства.
 

Міський голова                                                                                  Л.Г. Дромашко

Додаток

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024