НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 5 від 2015-12-25
Про затвердження Програми виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на 2016-2021 роки

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
5  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 від  25.12.2015      5
м.Первомайськ                                                                                  

Про затвердження Програми
виплати компенсації фізичним
особам, які надають соціальні
послуги на 2016-2021 роки 

          Відповідно до пункту 22 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2004 року № 558 „Про затвердження Порядку призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги” та з метою призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити Програму виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на 2016-2021 роки (далі – Програма), що додається.

2. Начальнику фінансового управління міської ради Шугурову С.М. під час формування міського бюджету на бюджетний рік передбачити фінансування витрат на виплату компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги.

3. Визначити  головним розпорядником бюджетних коштів, на виконання   Програми виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на 2016-2021 роки, управління соціального захисту населення Первомайської міської ради.

4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради.

5. Рішення міської ради від 24.12.2010 р. № 8 «Про затвердження Програми  виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на   2011-2015 роки», вважати таким, що втратило чинність та зняти з контролю. 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію    міської ради з питань духовності, освіти, науки, культуру, молодіжної   політики, спорту,  соціального захисту населення, охорони здоров’я,

 материнства та дитинства. 

 

Міський голова                                                                                М.Г.Дромашко

                                                                                      

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024