НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 32 від 2015-12-25
Про надання дозволу комунальному закладу «Первомайський МЦПМСД» на оренду приміщення

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
5  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від  25.12.2015      32
м.Первомайськ

Про   надання дозволу комунальному
закладу  «Первомайський МЦПМСД»
на    оренду  приміщення  

Відповідно до статті 25, пункту 3 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист комунального закладу «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»  від 18.11.2015 року № 1491 щодо надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення  з метою розміщення сімейної  амбулаторії для обслуговування населення мікрорайону,   міська рада    

ВИРІШИЛА: 

1. Надати дозвіл комунальному закладу «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» на оренду у  фізичної особи-підприємця Лиховида Миколи Івановича нежитлового приміщення загальною площею 89 кв.м. по вул.Розовій, 1/1 для розміщення сімейної амбулаторії терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1 грн. в рік. 

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 26.02.2015 року №12 «Про   надання дозволу комунальному закладу  «Первомайський МЦПМСД» на    оренду  приміщення».   

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                                                                Л.Г.Дромашко

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024