НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 34 від 2015-12-25
Про затвердження одноставкових тарифів на централізоване опалення для населення, бюджетних установ та інших споживачів, які надає ТОВ "Енетеп" в м.Первомайську

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
5  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від  25.12.2015      34
м.Первомайськ 

Про затвердження  одноставкових тарифів
на централізоване опалення для населення,
бюджетних  установ та  інших споживачів,
які  надає ТОВ "Енетеп" в м.Первомайську

          Керуючись  статтею 25 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до статей 7, 31 Закону України „Про житлово-комунальні послуги”,  постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011року №869 "Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги", постанови НКРЕ від 24.09.2015р. №2383 «Про встановлення загального тарифу на транспортування природного газу, тарифів на транспортування природного газу магістральними та розподільними трубопроводами», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити одноставкові тарифи на централізоване опалення для населення,  бюджетних установ  та інших споживачів, які надає ТОВ "Енетеп" в м.Первомайську згідно додатку, що додається.

2. ТОВ "Енетеп" (Токарський) (за узгодженням) повідомити споживачів про зміни вартості послуг на централізоване опалення, які надає ТОВ "Енетеп" в м.Первомайську. Затверджені тарифи ввести в дію відповідно до чинного законодавства.

3. Визнати таким, що втратило свою чинність рішення міської ради від 03.12.2010року №11 «Про затвердження двоставкових та сезонних тарифів на централізоване опалення для населення, сезонних тарифів на послуги теплопостачання для бюджетних установ та інших споживачів, які надає ТОВ "Енетеп" в м. Первомайську».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                                   Л.Г.Дромашко

Додаток

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024