НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 37 від 2016-01-28
Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015 року № 14 «Про бюджет м.Первомайська на 2016 рік»

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
7  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 

від  28.01.2016      37
м.Первомайськ 

Про    внесення    змін  до    рішення
міської   ради   від   25.12.2015  року
№ 14 «Про бюджет м.Первомайська 
на 2016 рік»

          Відповідно до пункту 23 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 78 Бюджетного кодексу України, заслухавши та обговоривши інформацію начальника фінансового управління міської ради  Шугурова С.М. щодо необхідності внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015року № 14 «Про бюджет міста Первомайська  на 2016 рік», міська рада 

ВИРІШИЛА: 

          1.  Внести зміни в додаток 1 до рішення міської ради від 25.12.2015 р. № 14 «Про бюджет м.Первомайська на 2016 рік»,  привівши форму додатку до типової  та коди доходів  бюджету м.Первомайська у відповідність до наказу Міністерства фінансів України від 14.01.2011 р. № 11 (із змінами) «Про бюджетну класифікацію». 

          2. Внести зміни в додатки  3 та  3-1 (додаються) до рішення міської ради від 25.12.2015року  № 14  «Про бюджет м. Первомайська  на 2016 рік», привівши видатки за КТКВК 080800 на утримання центрів первинної медико-санітарної допомоги  у відповідність до вимог наказу  Міністерства фінансів України від 04.12.2015 № 1117 "Про внесення змін до Інструкції щодо застосування економічної класифікації видатків бюджету".   

          3. Пункт 20 рішення  викласти в такій редакції  :

"Затвердити обсяг субвенції місту Миколаєву з бюджету міста Первомайська (КТКВК 250380) на фінансову підтримку спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з веслування на байдарках і каное  у сумі 171,6тис.грн. у 2016 році".             

        4. Делегувати бюджету міста Миколаєва виконання повноважень на здійснення видатків міста Первомайська для надання фінансової підтримки спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з веслування на байдарках і каное у 2016 році.

       5. Рекомендувати Миколаївському міському голові розглянути на черговій сесії міської ради питання щодо прийняття повноважень на здійснення видатків  бюджету м. Первомайська для надання фінансової підтримки спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з веслування на байдарках і каное у 2016 році.». Відповідно внести зміни в додатки 3, 3-1, 6.       

Пункт 9 рішення  викласти в такій редакції:

- оплата праці працівників бюджетних установ;

- нарахування на заробітну плату;

- придбання медикаментів та перев'язувальних матеріалів;

- забезпечення продуктами харчування;

- оплата комунальних послуг та енергоносіїв;

- поточні трансферти населенню;

- поточні трансферти місцевим бюджетам;

- підготовка кадрів вищими навчальними закладами I - IV рівнів акредитації;

- забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування;

- компенсація процентів, сплачуваних банкам та/або іншим фінансовим установам за кредитами, отриманими громадянами на будівництво (реконструкцію) чи придбання житла;

- оплата енергосервісу.

Доповнити окремим пунктом:

Відповідно до вимог статті 101 Бюджетного кодексу України та рішення обласної ради від 25 грудня 2015 року №11 «Про внесення змін до обласного бюджету Миколаївської області на 2015 рік» надати згоду на виконання  повноважень на здійснення видатків обласного бюджету у 2016 році на: 

          - надання одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Великої Вітчизняної війни та у роки війни з Японією до річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та річниці визволення України від фашистських загарбників;

        - надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані, інвалідам війни в Афганістані;

       - надання щомісячної матеріальної допомоги учасникам визволення Миколаївської області від фашистських загарбників;

       -  передплату періодичного друкованого видання для учасників бойових дій    

у роки Великої Вітчизняної війни та у роки війни з Японією;

       - надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які постраждали     внаслідок Чорнобильської катастрофи (І категорії), та дітям-інвалідам,  інвалідність яких пов’язана  з наслідками Чорнобильської катастрофи. 

      6.  Додатки 1, 3, 3-1, 6 та пояснювальна записка до цього рішення є його невід’ємною частиною. 

      7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну  комісію міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, приватизації, економічної політики, розвитку підприємництва, транспорту та зв’язку.

Міський голова                                                                                   Л.Г. Дромашко

Додаток

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024