НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 13 від 2016-01-28
Про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
7  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від  28.01.2016      13
м.Первомайськ 

Про        оренду     майна
комунальної    власності
територіальної  громади
міста  Первомайська  

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення  міської ради від 27.06.2014року №10 «Про регулювання орендних відносин майна комунальної  власності  територіальної  громади міста  Первомайська в новій редакції», розглянувши звернення Первомайської міської дитячо-юнацької громадської організації спортивно-оздоровчого Клубу «Олімпія» від 17.12.2015 року щодо продовження договору оренди приміщення на пільгових умовах, враховуючи листи комунального закладу «Первомайський МЦПМСД» від 29.12.2015 року №1686 та Первомайського відділу  Головного управління Національної поліції в Миколаївській області від 11.01.2016 року №482/70/2016 щодо надання дозволу на укладення договорів  оренди нежитлових  приміщень,   міська рада  

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради  продовжити договір оренди майна комунальної власності від 12.01.2013 року №1 з Первомайською міською дитячо-юнацькою громадською організацією спортивно-оздоровчого Клубу «Олімпія»,  на оренду підвального приміщення загальною площею 308,98 кв.м. по вул.Дем’яна Коротченка, 4, яке використовується для спортивно-оздоровчих занять з боксу, настільного тенісу, веслувального слалому, з орендною платою 1 грн. в рік та звільнити орендаря від оплати  експлуатаційних витрат обслуговуючому підприємству при умові безкоштовного тренування 20% дітей пільгової категорії. 

2. Надати дозвіл Первомайській центральній міській багатопрофільній лікарні укласти  договір  оренди нерухомого майна комунальної власності з комунальним закладом «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» на оренду нежитлового приміщення першого поверху загальною площею 254,19 кв.м. по вул.Трудової Слави,13 для розміщення сімейної амбулаторії терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1(одна) грн. в рік. 

3. Надати дозвіл комунальному підприємству «Затишок»  укласти договір оренди нерухомого майна комунальної власності з Первомайським відділом  Головного управління Національної поліції в Миколаївській області на оренду  нежитлового приміщення площею 11,1 кв.м. по проспекту Праці, 1/91 для розміщення дільничного пункту поліції терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1 грн. в рік. 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                                                                Л.Г.Дромашко

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024