НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-04-02
Про постановку та зняття з квартирного обліку

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від ___________ № ______
      м. Первомайськ

 

Про постановку та зняття з квартирного обліку

 

                 Керуючись підпунктом 2 пункту «а», підпунктом 12 пункту «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим Кодексом УРСР, постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 року  № 470 «Правила обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в УРСР» (далі Правила), враховуючи рекомендації  громадської комісії з житлових питань від 31.03.2020 року, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Взяти на квартирний облік та включити в список з правом першочергового надання житла відповідно до підпункту 4 пункту 44 Правил як учасника бойових дій Андрушкевичуса Віталія Альбінасовича. Склад сім’ї 2 особи.

2. Взяти на квартирний облік з правом позачергового надання житла відповідно до підпункту 3 пункту 46 Правил  Косовського Миколу Володимировича, 2002 року народження, дитину, позбавлену батьківського піклування. Склад сім’ї 1 особа.

3. Взяти на квартирний облік на загальних підставах Волошина Григорія Сергійовича (боєць-доброволець АТО). Склад сім’ї 1 особа.

4. Взяти на квартирний облік з правом позачергового надання житла відповідно до підпункту 3 пункту 46 Правил Драчову Діану Віталіївну, 2004 року народження, дитину-сироту. Склад сім’ї 1 особа.

5. Взяти на квартирний облік та включити в список з правом першочергового надання житла відповідно до підпункту 11 пункту 44 Правил як багатодітну сім’ю Качку Петра Петровича. Склад сім’ї 6 осіб.

6. Взяти на квартирний облік з правом позачергового надання житла відповідно до підпункту 3 пункту 46 Правил Слободянову Діну Михайлівну, 2003 року народження, дитину, позбавлену батьківського піклування. Склад сім’ї 1 особа.

7. Внести зміни до облікової справи № 1046 Ченчик Любові Григорівні, виключивши зі складу сім’ї дочки Димової Оксани Петрівни та онука Курінного Костянтина Руслановича у зв’язку зі зміною реєстрації місця проживання. Склад сім’ї 5 осіб.

8. Внести зміни до облікової справи № 2592 Дунаєвської Анастасії Олександрівни, зарахувавши її до черги з правом позачергового надання житла відповідно до підпункту 3 пункту 46 Правил як дитину, позбавлену батьківського піклування, у зв’язку з наданням відповідного документу. Склад сім’ї 1 особа.

9. У зв’язку з придбанням житла за рахунок грошової компенсації відповідно до постанови Кабінету Мінстрів України від 26.06.2019 року № 616, якою затверджено порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, зняти з квартирного обліку:

9.1. Кравчука Олександра Олександровича 12.05.1997 року народження;

9.2. Халанську Анну Віталіївну 12.06.1997 року народження.

 

10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях Світлану СВІДЕРКО.

  

Міський голова                                                               Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024