НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 89-р від 2020-04-01
Про встановлення режиму надзвичайної ситуації на території міста Первомайська Миколаївської області (оприлюднено 02.04.2020 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 01.04.2020    № 89-р
          м.Первомайськ

 

Про встановлення режиму надзвичайної
ситуації на території міста Первомайська
Миколаївської області

 

              Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 Кодексу цивільного захисту України, постанов Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту», від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19», розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року № 338-р «Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту у режим надзвичайної ситуації», розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 27 березня 2020 року № 118-р «Про встановлення режиму надзвичайної ситуації на території Миколаївської області», рішення позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Первомайської міської ради від 27 березня 2020 року № 7 та з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19) на території міста
 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Взяти до відома, що 25 березня 2020 року Кабінет Міністрів України ухвалив рішення запровадити на всій території України режим надзвичайної ситуації на 30 днів і продовжити карантин до 24 квітня.

2. Відділу з питань надзвичайних ситуацій апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради:

2.1. Забезпечити здійснення оповіщення органів управління та сил цивільного захисту, а також населення про виникнення надзвичайної ситуації та інформування його про дії в умовах такої ситуації;

2.2. У разі потреби підготувати проєкт розпорядження про утворення спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації;

2.3. Організувати здійснення безперервного контролю за розвитком надзвичайної ситуації.

3. КП «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради забезпечити надання інформації про осіб, в яких виявлено COVID-19 та коло осіб, з якими вони контактували (ПІБ, адреса проживання) з метою визначення зони надзвичайної ситуації та здійснення постійного прогнозування зони можливого поширення надзвичайної ситуації та масштабів можливих наслідків.

                                                                     Термін: негайно

4. Керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (Кукуруза) забезпечити організацію робіт з локалізації і ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, залучення для цього необхідних сил і засобів.

                                                                     Термін: на час ліквідації
                                                                     надзвичайної ситуації

5. Управлінню соціального захисту населення Первомайської міської ради забезпечити надання допомоги малозахищеним верствам населення міста Первомайська.

                                                                     Термін: на час ліквідації
                                                                     надзвичайної ситуації

6. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю  та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради забезпечити інформування населення про розвиток надзвичайної ситуації та заходи, що здійснюються.

                                                                     Термін: на час ліквідації
                                                                     надзвичайної ситуації

7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                 Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024