НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 1 від 2016-02-25
Про затвердження Програми імунопрофілактики та захисту населення м. Первомайська від інфекційних хвороб на 2016-2020 роки

Первомайська міська рада
Миколаївської області
9  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від  25.02.2016 року  № 1
м.Первомайськ 

Про  затвердження   Програми
імунопрофілактики  та захисту
населення м. Первомайська від
інфекційних хвороб на 2016-2020 роки 

            На підставі пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2009 р. №1658-IV "Про затвердження загальнодержавної Програми імунопрофілактики населення" та з метою забезпечення епідемічного благополуччя населення з інфекційних хвороб, керованих засобами специфічної профілактики, створення умов для зниження рівня захворюваності, смертності та інвалідності від найпоширеніших інфекційних хвороб,міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Затвердити Програму імунопрофілактики та захисту населення м.Первомайська від інфекційних хвороб на 2016-2020 роки (далі - Програма), що додається.

         2. Фінансовому управлінню міської ради, комунальному закладу «Первомайський міський Центр первинної медико-санітарної допомоги», Первомайській центральній міській багатопрофільній лікарні під час формування міського бюджету на 2016 рік та наступні роки передбачити фінансування витрат, пов’язаних з реалізацією даної Програми (Додаток 2, 3).

         3. Рішення міської ради від №1 від 27.08.2010 р. «Про затвердження Програми імунопрофілактики та захисту населення м. Первомайська від інфекційних хвороб на 2010-2015 роки» визнати таким, що втратило чинність та зняти з контролю.

         4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по охороні здоров’я та гуманітарних питаннях.

         5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань духовності, освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту, соціального захисту населення, охорони здоров'я, материнства та дитинства. 

Міський голова                                                                                     Л.Г. Дромашко

Додаток

                                                                                                         

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024