НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 18 від 2016-02-25
Про списання споруди - погребу з комплексу нежитлових будівель по вул. Радянській, 20

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
9  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ 

РІШЕННЯ

від  25.02.2016 року      18
м.Первомайськ  

Про  списання  споруди - погребу
з комплексу нежитлових будівель
по вул. Радянській, 20 

Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 10 Порядку списання матеріальних цінностей з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, затвердженого рішенням міської ради від 29.06.2011 року № 11 «Про вдосконалення механізму списання комунального майна», враховуючи технічний опис об’єкта нерухомого майна - комплексу нежитлових будівель по                  вул.Радянській, 20, складений комунальним підприємством «Первомайське міжміське бюро технічної інвентаризації» станом на 25.01.2016 року  та у зв’язку з тим, що погріб з даного комплексу повністю зруйнований, міська рада 

ВИРІШИЛА:

 1. Надати дозвіл управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради на списання споруди погребу, що входить до складу комплексу нежитлових будівель по вул.Радянській, 20. 

 2. Управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради внести відповідні зміни до Свідоцтва про право власності на комплекс нежитлових будівель по вул.Радянській, 20. 

  3. Відповідальність за виконання данного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності. 

Міський голова                                                                                                               Л.Г. Дромашко

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024