НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 21 від 2016-02-25
Про затвердження Положення про відділ кадрової та мобілізаційно- оборонної роботи апарату виконавчого комітету міської ради

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
9 СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ 

РІШЕННЯ

від  25.02.2016 року   № 21
м.Первомайськ   

Про затвердження Положення про
відділ  кадрової  та  мобілізаційно-
оборонної         роботи        апарату
виконавчого комітету міської ради 

            Відповідно до пункту 4 статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення міської ради від 17.12.2015 року №10 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів», з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства Положення про відділ кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи апарату виконавчого комітету міської ради, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити Положення про відділ кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи апарату виконавчого комітету міської ради, що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність підпункт 1.10 пункту 1 рішення міської ради від 25.06.2012 року №36 «Про затвердження положень». 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради та засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів. 

Міський голова                                                                                           Л.Г. Дромашко

 

           

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024