НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 11 від 2016-03-29
Про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області 

10  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від  29.03.2016      11
м.Первомайськ 

Про       оренду    майна
комунальної   власності
територіальної громади
міста       Первомайська

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення  міської ради від 27.06.2014року №10 «Про регулювання орендних відносин майна комунальної  власності  територіальної  громади міста  Первомайська в новій редакції», враховуючи рекомендації спільного засідання постійних комісій міської ради з питань містобудування, архітектури та земельних відносин та з питань законності, самоврядування депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживача від 10.03.2016 року, розглянувши протокол засідання конкурсної комісії з надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська від 17.03.2016 року №3 щодо надання в оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, міська рада  

ВИРІШИЛА: 

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Затишок»  укласти договір оренди нерухомого майна комунальної власності з Українським державним підприємством поштового зв’язку «Укрпошта» на оренду нежитлового приміщення загальною площею 47,99 кв.м. по проспекту Праці, 1/91 для розміщення відділення поштового зв’язку  терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1 грн. в рік. 

2. Не  надавати дозволу  виконавчому комітету міської ради укласти договір оренди майна комунальної власності з Головним управлінням Національної поліції в Миколаївській області на оренду нежитлового напівпідвального приміщення загальною площею 186,6 кв.м. адміністративної будівлі по вул.Михайла Грушевського, 1 для виконання службових повноважень терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1 грн. в рік. 

3. Надати дозвіл виконавчому комітету міської ради зменшити на 34,6 кв.м. площу оренди приміщення по вул.Михайла Грушевського, 1 за Договором оренди нерухомого майна від 01.05.2014 року,  укладеного з філією  Миколаївського обласного управління Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України». 

4.  Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.


Міський голова                                                                                                                Л.Г.Дромашко

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024