НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 13 від 2016-03-29
Про внесення змін до рішення міської ради від 25.02.2016 року № 16 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, які підлягають приватизації у 2016 році»

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області 

10  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ 

РІШЕННЯ

 

від  29.03.2016      13
м.Первомайськ 

Про внесення змін до рішення міської ради від 25.02.2016 року № 16
«Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності
територіальної громади міста Первомайська,
які підлягають  приватизації  у 2016 році» 

Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 7 Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», враховуючи заяви громадян щодо включення об’єктів нерухомого майна комунальної власності до переліку об’єктів, що підлягають приватизації у 2016 році, та рекомендації спільного засідання постійних комісій з питань містобудування, архітектури та земельних відносин та з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності , регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів від 14.03.2016 року № 23, міська рада 

ВИРІШИЛА: 

 1. Внести зміни до рішення міської ради від 25.02.2016 року № 16  «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, які підлягають приватизації у 2016 році», доповнивши перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, які підлягають приватизації у 2016 році, згідно з додатком.

 2. Управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради опублікувати в засобах масової інформації та розмістити на офіційному сайті міста дані доповнення не пізніше як за 15 днів з дня прийняття цього рішення.

 3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях. 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, приватизації, економічної політики, розвитку підприємництва, транспорту та зв’язку та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.


Міський голова                                                                             Л. Г. Дромашко

Додаток

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024