НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 15 від 2016-03-29
Про найменування нових вулиць в м.Первомайську

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області 
10  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ 

РІШЕННЯ

 

від  29.03.2016      15
м.Первомайськ 

Про  найменування нових вулиць в м.Первомайську 

         Відповідно до пункту 41 частини 1 статті 26, пункту 1 статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  з метою впорядкування вулиць міста, міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Присвоїти новим вулицям, які мають забудовуватися приватними забудовниками в районі вулиць Федора Достоєвського та Маршала Миколи Крилова наступні назви:

         1.1 вулиця Патріотична;

         1.2 вулиця Героїчна;

         1.3 вулиця Верхньодніпровська

у відповідності із схемою. 

2. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобах масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради довести дане рішення до територіальної громади м.Первомайська через міські засоби масової інформації та офіційний веб-сайт міста Первомайська.

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського     голови  по    комунальній    власності,   земельних    відносинах та архітектурних питаннях Свідерко С.В. 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту,звязків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

 

Міський голова                                                                                Л.Г.Дромашко

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024