НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 119-р від 2020-05-07
Про виплату матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією до Дня перемоги (оприлюднено 08.05.2020 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Від 07.05.2020     119-р
 

Про виплату матеріальної допомоги учасникам
бойових дій у роки Другої світової війни та
учасникам бойових дій у роки війни з  Японією
до Дня перемоги

 

Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядженням міського голови від 10.04.2017року № 187-рк «Про покладання обов’язків», на виконання рішення Миколаївської обласної ради від 24.12.2019 року № 5 «Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2020 року», з метою посилення соціального захисту учасників бойових дій у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ :

1.   Затвердити список учасників бойових дій у роки Другої світової війни та учасників бойових дій у роки війни з Японією на виплату щомісячної матеріальної допомоги та допомоги до Дня перемоги у травні 2020 року (згідно з додатком).

2. Фінансовому управлінню Первомайської міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення Первомайської міської ради в сумі 72000 (сімдесят дві тисячі) грн. на проведення виплати щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією.

3.  Управлінню соціального захисту населення Первомайської міської ради (Колесніченко) вручити щомісячну матеріальну допомогу учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією (всього 9 осіб).

5.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Секретар міської ради                                                            Сергій БОНДАРЧУК

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024