НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 41 від 2016-04-28
Про участь проекту Первомайської міської ради у конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвит

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
12  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ 

РІШЕННЯ

від  28.04.2016 року   № 41
м.Первомайськ                                                                

Про участь проекту Первомайської міської
ради у конкурсному відборі інвестиційних
програм і проектів регіонального розвитку 

Відповідно до статті  25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засади державної регіональної політики» та з метою участі проекту у конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, міська рада 

ВИРІШИЛА:

1.  Схвалити проект Первомайської міської ради  «Реконструкція покрівлі будівлі ДНЗ №5 по вул.Корабельна, 21-а в м.Первомайськ Миколаївської області». 

2. Доручити міському голові Дромашко Л.Г. подати проект на конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

У  разі  перемоги  проекту  у  конкурсному  відборі  передбачити  при внесенні змін до бюджету міста Первомайськ на 2016 рік кошти на співфінансування  проекту:  на «Реконструкцію  покрівлі  будівлі  ДНЗ  №5 по  вул.Корабельна, 21-а   в  м.Первомайськ  Миколаївської  області» - 86,202 тис. грн. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, приватизації, економічної політики, розвитку підприємництва, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                    Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024