НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 42 від 2016-04-28
Про звернення до суду Первомайської міської ради Миколаївської області

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
12  СЕСІЯ                      7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від  28.04.2016 року   № 42
м.Первомайськ      

Про    звернення    до    суду
Первомайської міської ради
Миколаївської          області 

            Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 141 Земельного кодексу України, враховуючи необхідність забезпечити захист прав та інтересів мешканців громади міста Первомайськ Миколаївської області, міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Доручити юридичному відділу апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради подати позовні заяви :

1.1 Про припинення права постійного користування землею військової частини №40233 посвідченого державним актом на право постійного користування землею серії МК б/н зареєстрованого в книзі записів державних актів на право постійного користування землею за №64 від 01.07.1994 року та зарахування до земель запасу м. Первомайська земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна територіальної громади м.Первомайськ Миколаївської області переданих від  Міністерства Оборони України.

1.2 Про визначення меж м.Первомайськ Миколаївської області відповідно до генерального плану, та затвердження проекту землеустрою щодо встановлення меж м.Первомайськ Миколаївської області без погодження суміжних землекористувачів. 

2.  Доручити міському голові Дромашко Л.Г. підписати позовні заяви від імені Первомайської міської ради Миколаївської області. 

3. Фінансовому управлінню Первомайської міської ради Миколаївської області винайти можливість щодо сплати судового збору за подання позовних заяв. 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури та земельних відносин та на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

 

Міський голова                                                                                   Л.Г. Дромашко

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024