НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 191 від 2020-05-22
Про призначення конкурсу на право укладання Договору щодо розміщення засобу пересувної/ об'єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі (оприлюднено 25.05.2020 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від  22.05.2020      191
      м. Первомайськ

 

Про призначення конкурсу на право укладання
Договору щодо розміщення засобу пересувної/
об'єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі

 

На виконання підпункту 1 пункту «а» та підпункту 2 пункту «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету міської ради від 12.01.2018 року №17 «Про упорядкування розміщення засобів пересувної та об'єктів сезонної дрібно- роздрібної торговельної мережі в місті Первомайськ», з метою упорядкування розміщення засобів пересувної та об'єктів сезонної дрібно- роздрібної торговельної мережі на території міста, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Провести конкурс на право укладення Договору щодо розміщення засобу пересувної/об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі    18 червня 2020 року о 10.00 в кабінеті 302 виконавчого комітету міської ради.

2.  Конкурсному комітету:

2.1. В термін до 28 травня 2020 року опублікувати оголошення про проведення конкурсу на право укладення Договору щодо розміщення засобу пересувної/об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі у місцевій пресі та на офіційному сайті міста.

2.2. Організувати проведення конкурсу у відповідності до чинного законодавства України та Положення про організацію проведення конкурсу на право укладення Договору щодо розміщення засобу пересувної/об’єкту сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Олександра КУКУРУЗУ.

 

Міський  голова                                                         Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024