НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-06-04
Про затвердження персонального складу міської комісії з питань евакуації при виконавчому комітеті Первомайської міської ради та переліків об’єктів на території міста Первомайська, на базі яких розгортатимуться збірні та приймальні пункти евакуації

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від_________________№_______
                  м.Первомайськ

Про затвердження персонального складу
міської комісії з питань евакуації при
виконавчому комітеті Первомайської міської
ради та переліків об’єктів на території міста
Первомайська, на базі яких розгортатимуться
збірні та приймальні пункти евакуації

Відповідно до статті 40, частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 30.10.2013 року № 841 «Про затвердження Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій» (зі змінами), наказу Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій від 07.04.2004 року № 44 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо планування і порядку проведення евакуації населення» (зі змінами), наказу Міністерства внутрішніх справ України від 10.07.2017 року № 579 «Про затвердження Методики планування заходів з евакуації», з метою забезпечення планування евакуації, підготовки органів з евакуації міста до виконання завдань, здійснення контролю за підготовкою проведення евакуації, приймання, розміщення евакуйованого населення та матеріальних і культурних цінностей та у зв’язку з кадровими змінами, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити персональний склад міської комісії з питань евакуації при виконавчому комітеті Первомайської міської ради (далі - комісія) (додаток 1).

2. Комісії:

2.1. у роботі користуватись Порядком проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013 року № 841 (зі змінами), Методичними рекомендаціями щодо планування і порядку проведення евакуації населення, затвердженими наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій від 07.04.2004 року № 44 (зі змінами) та Методикою планування заходів з евакуації, затвердженою наказом Міністерства внутрішніх справ України від 10.07.2017 року № 579;

2.2. забезпечити коригування (уточнення) плану евакуації населення міста Первомайська та плану приймання та розміщення евакуйованого населення.

Термін: щороку до 25 лютого

3. Затвердити перелік об’єктів на території міста Первомайська, на базі яких розгортатимуться збірні пункти евакуації (додаток 2).

4. Затвердити перелік об’єктів на території міста Первомайська, на базі яких розгортатимуться приймальні пункти евакуації (додаток 3).

5. Рекомендувати керівникам суб’єктів господарювання, на базі яких розгортатимуться збірні та приймальні пункти евакуації:

5.1. розробити необхідну документацію згідно Методичних рекомендацій щодо планування і порядку проведення евакуації населення, затверджених наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій від 07.04.2004 року № 44 (зі змінами);

5.2. забезпечити своєчасну підготовку збірних та приймальних пунктів евакуації з метою розміщення евакуйованого населення.

Термін: негайно при оголошенні
евакуації населення

6. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 13.10.2016 року № 487 «Про затвердження переліку об’єктів на території міста Первомайська, на базі яких розгортатимуться збірні та приймальні пункти евакуації, та про передачу в тимчасове користування будівель та приміщень, розташованих на території міста Первомайська, для розміщення населення та працівників евакуйованих об’єктів міста Южноукраїнська у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій»,від 11.05.2018 року № 223 «Про забезпечення виконання заходів з евакуації населення міста Первомайська у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій» та від 12.03.2019 року № 103 «Про затвердження персонального складу міської комісії з питань евакуації при виконавчому комітеті Первомайської міської ради».

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях Світлану СВІДЕРКО.

Міський голова                                                                     Людмила ДРОМАШКО

Додатки 1-3


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024