НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 150-р від 2020-06-05
Про внесення змін до розпорядження міського голови від 15.01.2016 р. №14-р «Про створення колегії з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської міської ради» (оприлюднено 05.06.2020 р.)

 

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 05.06.2020 №150-р
          м.Первомайськ

 

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 15.01.2016 р. №14-р «Про створення колегії з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської  міської  ради»

 

З метою реалізації державної політики у сфері охорони дитинства, правових, організаційних та інших заходів, спрямованих на поліпшення становища дітей, попередження правопорушень серед дітей, відповідно до Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», на виконання підпункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з необхідністю внесення змін до персонального складу та прийняття нової редакції Положення про колегію з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської міської ради,

 

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 15.01.2016 р. №14-р «Про створення колегії з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської  міської  ради»:

2. Затвердити новий склад колегії з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської міської ради (додаток 1).

3. Затвердити Положення про колегію з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської міської ради в новій редакції. (додаток 2)

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 22.08.2019 р. № 227-р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 15.01.2016 р. №14-р «Про створення колегії з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської  міської  ради».

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                               Людмила ДРОМАШКО

 

Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024