НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 205 від 2020-06-12
Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення комунальному підприємству «Первомайськводоканал» (оприлюднено 15.06.2020 р.)

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 12.06.2020 № 205
      м. Первомайськ

 

Про встановлення  тарифів на послуги
з централізованого водопостачання та
централізованого водовідведення
комунальному підприємству
«Первомайськводоканал»

 

Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 2 частини 3 статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» зі змінами та доповненнями, Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», розглянувши листа комунального підприємства «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради від 03.03.2020 року № 94, виконавчий комітет Первомайської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Встановити комунальному підприємству «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради наступні тарифи:

1.1. на послуги з централізованого водопостачання для населення, бюджетних установ і організацій, інших споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері центрального водопостачання 27,30 грн. за  один кубічний метр,  з податком на додану вартість;

1.2. на послуги з централізованого  водовідведення  для населення, бюджетних установ і організацій, інших споживачів, які  не є суб'єктами господарювання у сфері  централізованого водовідведення 20,25 грн. за  один кубічний метр,  з податком на додану вартість;

1.3. на послуги з постачання неочищеної (технічної) води - 16,00 грн. за один кубічний метр, з податком на додану вартість.

2. Затвердити структуру тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення комунальному підприємства «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради.  (додаток).

3. Комунальному підприємству «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради повідомити споживачів про зміну розміру тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і ввести їх в дію з 01.07.2020 року.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 12.07.2019 року  № 306  «Про встановлення  тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення комунальному підприємству «Первомайськводоканал»  з 01.07.2020 року.

5. Відповідальність за достовірність та обґрунтованість поданих розрахунків розміру тарифів покласти на посадових осіб  комунального підприємства «Первомайськводоканал» Первомайської міської ради.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого  заступника міського голови Олександра КУКУРУЗУ.

 

Міський голова                                                                 Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024