НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-06-16
Про встановлення посадового окладу міському голові Людмилі ДРОМАШКО

 

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

від  ___________ року   №__
м.Первомайськ    

  

Про встановлення посадового окладу міському голові Людмилі ДРОМАШКО

  

                 Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   постанови   Кабінету  Міністрів України від 9 березня  2006 року    № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», з метою виконання  постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року № 441 «Про внесення змін у додатки до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р.  № 268», міська рада

 

 ВИРІШИЛА:

                 1. Встановити ДРОМАШКО Людмилі Григорівні, міському голові, посадовий оклад у розмірі  15 000 гривень на місяць з 12 червня 2020 року на період виконання повноважень.

                 2. Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 25.07.2019 року № 12  « Про встановлення посадового окладу міському голові Дромашко Л.Г.».

                 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв'язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

 

Секретар міської ради                                                           Сергій БОНДАРЧУК


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024