НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 5 від 2016-06-10
Про звернення до громад Первомайського району з питання децентралізації

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
14  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ
позачергова

РІШЕННЯ

від  10.06.2016 року   № 5
м.Первомайськ   

Про звернення до громад Первомайського району з питання децентралізації

 

 

 

Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», з метою забезпечення економічного зростання, розвитку Первомайщини та покращення добробуту її жителів, підвищення ефективності вирішення спільних проблем, забезпечення права членів громад брати участь у підготовці рішення щодо добровільного об’єднання Первомайської міської територіальної громади з суміжними територіальними громадами, отримання від членів громад пропозицій і зауважень із питання добровільного об’єднання територіальних громад, забезпечення конституційності, законності, добровільності, прозорості та відкритості місцевого самоврядування, міська рада

ВИРІШИЛА: 

Затвердити звернення депутатів Первомайської міської ради від імені територіальної громади міста Первомайська до Первомайської районної ради та територіальних громад сільських, селищних рад Первомайського району  (додаток 1).

Доручити міському голові підписати лист - звернення.

Загальному відділу апарату виконавчого комітету міської ради направити текст звернення згідно з переліком, що додається, до Первомайської районної ради та територіальних громад сільських, селищних рад Первомайського району (додаток 2).

Запропонувати головам сільських, селищних рад територіальних громад Первомайського району надати пропозиції Первомайській міській раді щодо об’єднання та створення спільної територіальної громади з центром в місті Первомайську в терміни, визначені Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

Відповідальність за виконання даного рішення покласти на секретаря міської ради.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів. 

Міський голова                                                                                                                                Л.Г. Дромашко

Додаток 1-2



Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024