НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 8 від 2016-06-10
Про використання міського стадіону для проведення чемпіонатів по футболу

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
14  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ
позачергова

РІШЕННЯ

від  10.06.2016 року   № 8
м.Первомайськ     

Про використання міського
стадіону   для   проведення
чемпіонатів по футболу  

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши  звернення Товариства з обмеженою відповідальністю «ПФК «Суднобудівник» від 08.06.2016 року №14 щодо використання міського стадіону для участі Товариства в чемпіонаті України серед команд II ліги  сезону 2016-2017 років,  міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «ПФК «Суднобудівник» на проведення чемпіонатів  України серед команд II ліги  сезону 2016-2017 років на стадіоні  міста  Первомайська з оплатою - 5,0 тисяч грн. за одну гру. Кількість ігор встановлюється згідно графіку чемпіонату України.

2. Доручити управлінню освіти міської ради та Дитячо-юнацькій спортивній школі укласти Договір про співробітництво з Товариством з обмеженою відповідальністю «ПФК «Суднобудівник». 

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по охороні здоров’я та гуманітарних питаннях. 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань духовності, освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту, соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства. 

Міський голова                                                                                                Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024