НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 16 від 2016-06-30
Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надає приватне підприємство «Сюїта 2006»

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
15  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

 

від  30.06.2016 року   № 16
м.Первомайськ     

Про   затвердження   тарифів   на   послуги       з
утримання будинків і споруд та прибудинкових
територій,   які   надає   приватне  підприємство
«Сюїта 2006»  

Керуючись статтею 25 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до статті 31 Закону України „Про житлово-комунальні послуги” від 24.06.2004 №1785-IV,  постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 869 "Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги", наказу Держжитлокомунгоспу „Про затвердження Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій” від 17.05.2005 №76, з метою забезпечення належного санітарно-гігієнічного, протипожежного, технічного стану будинків і споруд та прибудинкових територій, приведення вартості послуг до економічно обґрунтованого рівня витрат на їх надання, міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надає приватне підприємство «Сюїта 2006» мешканцям  будинку 23-Б по вулиці Трудової Слави, згідно з додатком 1, що додається.

2. Дані тарифи  ввести  в дію з 15.07.2016року.

3. Затвердити структуру, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надає приватне підприємство «Сюїта 2006» згідно з додатком 2, що додається.

4. Приватному підприємству «Сюїта 2006» :

4.1. Укласти договори про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій з власниками (наймачами) квартир відповідно до вимог чинного законодавства;

4.2. У разі невиконання або надання в неповному обсязі послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій проводити перерахунок вартості послуг відповідно до вимог типового договору та укладених договорів з урахуванням ст.18 Закону України „Про житлово-комунальні послуги”.

5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови Кукурузу О.В. 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                                    Л.Г.Дромашко

Додаток 1-2

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024