НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-07-03
Про влаштування до КНП «Миколаївський обласний будинок дитини» Миколаївської обласної ради на повне державне утримання малолітнього ХХХХХХ ХХХХХХХ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від                             
м. Первомайськ   

Про влаштування до КНП
«Миколаївський обласний
будинок дитини» Миколаївської
обласної ради на повне державне
утримання малолітнього ХХХХХХ ХХХХХХХ 

На виконання підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 1, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», підпунктів  3.1.1., 3.1.6. пункту  3.1. Типового положення про будинок дитини, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 18.05.1998 № 123, на підставі акту закладу охорони здоров'я та органу внутрішніх справ України про дитину, покинуту в пологовому будинку, іншому закладі охорони здоров'я від ХХ.ХХ.2020 р., враховуючи пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 8 від 26.06.2020 року), виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. Влаштувати малолітнього ХХХХХ ХХХХХХ ХХХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХХХ р.н., дитину, позбавлену батьківського піклування, на повне державне утримання до комунального некомерційного підприємства «Миколаївський обласний будинок дитини» Миколаївської обласної ради терміном на 1 рік.

Термін: липень 2020 р.

2. Управлінню у справах дітей міської ради (Перкова) забезпечити підготовку пакету документів для тимчасового влаштування малолітньої дитини до КНП «Миколаївський обласний будинок дитини» Миколаївської обласної ради.

Термін: липень 2020 р.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                   Людмила ДРОМАШКО

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024