НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-07-07
Про постановку та зняття з квартирного обліку

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від ___________ № ______
      м. Первомайськ

Про постановку та зняття з квартирного обліку

Керуючись підпунктом 2 пункту «а», підпунктом 12 пункту «б» статті  30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим Кодексом УРСР, постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 року  № 470 «Правила обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в УРСР» (далі Правила), враховуючи рекомендації  громадської комісії з житлових питань від 26.06.2020 року та від 06.07.2020 року, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях Світлану СВІДЕРКО.
  2. Взяти на квартирний облік з правом позачергового надання житла відповідно до підпункту 3 пункту 46 Правил Мазуренко Ельвіру Дмитрівну, 2004 року народження, дитину-сироту. Склад сім’ї 1 особа.
  3. Зняти з квартирного обліку Багоцьку Вероніку Анатоліївну (облікова справа 2419а) у зв’язку із перебуванням її на квартирному обліку при Чонгарській сільській раді Генічеського району Херсонської області відповідно рішення виконавчого комітету Чонгарської сільської ради від 15.05.2014 року № 32 «Про затвердження черги на надання житла дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування.
  4. Зняти з квартирного обліку Демченко Сергія Вікторовича (облікова справа 2056) у зв’язку зі смертю.
  5. Зняти з квартирного обліку Озерову Юлію Миколаївну (облікова справа 192) у зв’язку зі смертю.
  6. Взяти на соціальний квартирний облік з правом позачергового надання житла Ковган Анжеліку Андріївну, особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Склад сім’ї 2 особи.
  7. Взяти на квартирний облік та включити в список з правом першочергового надання житла згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію» Насірова Зейнала Тарлан огли.  Склад сім’ї 4 особи.
  8. Взяти на квартирний облік та включити в список з правом першочергового надання житла згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію» Бондар Ірину Володимирівну.  Склад сім’ї 2 особи. На праві власності у Бондар Ірини Володимирівни 3,84 кв. м. житлової площі.

Міський голова                                                               Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024