НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 12 від 2020-07-01
Про визначення статусу гуртожитку по вул. Гвардійській, 4

 

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
105  СЕСІЯ         7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від  01.07.2020      12
м.Первомайськ

Про визначення статусу гуртожитку по вул. Гвардійській, 4

Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», підпункту «а» пункту 5 статті 5 Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», з метою забезпечення реалізації конституційного права на житло мешканців гуртожитку по вул.Гвардійській, 4, міська  рада

ВИРІШИЛА:

1. Залишити цілісний майновий комплекс за адресою: вул. Гвардійська, 4, міста Первомайська у статусі «гуртожиток» та дозволити приватизацію його жилих приміщень мешканцям, які на законних підставах не менше п’яти років зареєстровані та фактично проживають в них, з передаванням допоміжних приміщень у спільну сумісну власність громадян.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, приватизації, економічної політики, розвитку підприємництва, транспорту та зв’язку.

Міський голова                                                                     Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024