НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення міської ради


№ 20 від 2016-06-30
Про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області
15  СЕСІЯ                   7  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від  30.06.2016 року   № 20
м.Первомайськ                                                                                                                                                                     

Про   оренду  майна   комунальної 
власності територіальної  громади
міста Первомайська 

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 4 статті 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», рішення  міської ради від 25.02.2010 року №9 «Про регулювання орендних відносин майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська» зі змінами, розглянувши звернення ОСББ «Промінь» від 14.06.2016 року №28 щодо надання дозволу на укладення договору  оренди нежитлового приміщення,  міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Не надавати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Промінь»  укласти  договір оренди нерухомого майна комунальної власності з фізичною особою - підприємцем Коломійцем Андрієм Андрійовичем на оренду нежитлового приміщення першого поверху загальною площею 85,6 кв.м. по вул. 40 років Перемоги, 3 для розміщення об’єкту роздрібної торгівлі текстильними виробами, одягом та взуттям, що були у використанні,  терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1400,00 грн. в місяць.

2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях. 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

Міський голова                                                                                                                    Л.Г.Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024