НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-07-13
Про внесення змін до рішення міської ради від 01.07.2020 року № 11 «Про передавання в оперативне управління комплексу нежитлових будівель по вул. Валерія Чкалова, 87»

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
______ сесія _____ скликання

РІШЕННЯ

______ №______   
 м. Первомайськ

Про внесення змін до рішення міської ради
від 01.07.2020 року № 11 «Про  передавання
в оперативне управління комплексу нежитлових
будівель по вул. Валерія Чкалова, 87»

Відповідно до пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня»     від 27.05.2020 року № 669, щодо передавання в оперативне управління нежитлової будівлі протитуберкульозного диспансеру  по вулиці Валерія Чкалова, 87 в місті Первомайську, з метою упорядкування майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська,  міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Внести зміни до пункту 1 рішення міської ради від 01.07.2020 року № 11 «Про передавання в оперативне управління комплексу нежитлових будівель по вул. Валерія Чкалова, 87», додавши вираз: «та необоротні активи, згідно додатку» та додаток. 

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.           

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.  

Міський голова                                                                 Людмила ДРОМАШКО

Додаток

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024