НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-07-13
Про надання дозволу комунальному підприємству «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» на оренду приміщення

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
______ сесія _____ скликання

РІШЕННЯ

 _________________    ______
м. Первомайськ 

Про надання дозволу комунальному
підприємству «Первомайський міський
центр первинної медико-санітарної
допомоги» на оренду приміщення  

Відповідно до статті 25, пунктів 30, 31 частини 1 статті 26, частини 5  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   враховуючи звернення комунального підприємства «Первомайський міський центр медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради                       від 25.06.2020 року № 1019, від 09.07.2020 року № 1128 щодо надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення з метою розміщення амбулаторії ЗПСМ (загальної практики сімейної медицини) «Скала» для обслуговування населення мікрорайону, міська  рада   

ВИРІШИЛА: 

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Первомайський міський центр медико-санітарної допомоги» Первомайської міської ради (Оболенська) на оренду у Приватного сільськогосподарського підприємства «Відродження» нежитлового приміщення загальною площею 118,4 кв.м. по вул. Широкій, 1 для розміщення амбулаторії ЗПСМ (загальної практики сімейної медицини) «Скала» на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1550 грн. в місяць.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності. 

Міський голова                                                                 Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024