НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2020-07-13
Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради, в новій редакції

 

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
_____ СЕСІЯ  ____  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

від   ___________№____
м.Первомайськ

Про затвердження Переліку
адміністративних послуг, що надаються
через Центр надання адміністративних послуг
апарату виконавчого комітету міської ради,
в новій редакції

Відповідно статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 2, 3, частини 2 пункту 6 статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», у зв’язку з пропозиціями до переліку адміністративних послуг, які надійшли від виконавчих органів Первомайської міської ради, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Перелік адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради, в новій редакції з додатками, що додаються.

2. Визнати такими, що втратили чинність рішення міської ради від 29.08.2019 року №8 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради, в новій редакції» та від 28.11.2019 року №14 «Про внесення змін до рішення міської ради від 29.08.2019 року №8 "Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради, в новій редакції"».

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника Центру надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

Міський голова                                                      Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024